Ce oferim

logo cabina foto #collectmoments logoFOTOGRAFII DE CALITATE EXCELENTA
DESIGN FOTO PERSONALIZAT

Iti oferim gratuit design personalizat al fotografiilor, in functie de tematica evenimentului.

Cu ajutorul functiei green background, ai  posibilitatea sa iti teleportezi invitatii in orice locatie. Paris it's always a good idea :)
PRINT NELIMITAT

Ai print neimitat pe toata durata evenimentului. Da, ai citit bine.

12s!

Un membru al echipei noastre va fi in permanenta prezent sa se asigure ca totul merge bine si invitatii se distreaza cum am planuit.

EVENT PLANNER PRIETENOS
BACKGROUND VERDE

12s!
PRINTARE IN DOAR 12 SECUNDE

Cat dureaza sa printam fotografia? 12 secunde! 12!

GIFGIF-URI

GIF-urile sunt amuzante. Imagineaza-ti cum e cand personajul principal esti chiar tu!MESAJE VIDEO

Invitatii au posibilitatea sa iti lase mesaje video pe  care noi le vom transpune apoi intr-un filmulet pe care il poti revedea ori de cate ori vrei sa iti amintesti cat de frumos a fost evenimentul tau.TOUCH SCREEN

Ne-am propus sa oferim o experienta interactiva si cat mai simpla. Aplicatia este pornita prin intermediul ecranului touch screen si in doar cateva secunde pozele sunt gata, fara a mai fi nevoie de interventia altcuiva.
GALERIE ONLINE


GUEST BOOK

Vom avea grija ca invitatii sa iti lase mesaje si fotografii amuzante, pe care le  ti le vom oferi intr-un album elegant la sfarsitul evenimentului.

Toate fotografiile vor fi disponibile online dupa eveniment, intr-o galerie protejata cu parola, astfel incat tu si invitatii tai le puteti descarca oricand foarte usor.

SHARE INSTANT PE FACEBOOK/MAIL

Post it or it didn't happen! Invitatii pot posta fotografiile pe Facebook imediat ce acestea au fost facute sau pot alege sa si le trimita pe mail.

CABINA FOTO DESCHISA

Cu cat mai multi, cu atat distractia este mai mare. Cabina #collectmoments este deschisa, ca sa incapa toata gasca in poza.

ACCESORII SI MESAJE AMUZANTE

Cautam sa adaugam in permanenta cele mai trasnite accesorii la colectia noastra. Poti opta pentru props-urile standard, sau putem crea unele special pentru evenimentul tau.

FUNDAL CUSTOM MADE

 Iti oferim o selectie de background-uri standard sau iti putem construi unul in functie de tematica petrecerii tale. Flori naturale sau artificiale, baloane, glitter, panglici, voal, panouri decorative 3D, you name it! 

Cabina #collectmoments integreaza echipament profesional, care asigura poze de calitate excelenta: aparat foto DSLR, imprimanta dedicata, lumini de studio.

Floral stories. Beautifully imagined, fabulously created.

 

Contact 

0732 434 977   

contact@nenaevents.ro

Bucuresti

#collectmoments | Photo Booth by Nena Events | 0732 434 977 | contact@nenaevents.ro|Bucuresti