Memories for a lifetime

 

 

Stim ca petrecerile cele mai reusite sunt cele in care oamenii dragi ne sunt alaturi. Si mai stim cat de important este pentru tine ca toata lumea sa se simta bine la petrecerea ta. De aceea, iti punem la dispozitie cabina foto #collectmoments, cabina foto deschisa cu design modern, care garanteaza distractia indiferent de varsta. Si nu o spunem numai noi, avem si poze care demonstreaza asta! :)
 
Fie ca este vorba de petreceri de nunta, botez, aniversare, petrecerea burlacitelor sau orice alt motiv ai avea ca sa sarbatoresti, noi iti suntem alaturi si te ajutam sa le oferi invitatilor tai momente frumoase, de care isi vor aminti cu drag. Pregatim pentru ei o colectie vasta cu cele mai amuzante accesorii si mesaje, menite sa starneasca zambete chiar si din partea celor mai seriosi.

Poti opta pentru accesoriile incluse in colectia noastra sau putem crea unele special pentru tine. Stim cat efort si atentie la detalii stau in pregatirea unui eveniment si de aceea si cabina noastra poate sa respecte intocmai personalitatea si conceptul evenimentului tau. Pornind de la layout-ul si design-ul fotografiilor, si pana la props-uri si fundal, toate elementele pot fi custom made. Flori, baloane, glitter, panglici, voal, panouri decorative 3D si in general cam orice elemente de decor ti-ar putea trece prin minte, poti gasi la noi.

Echipamentul profesional ofera o calitate foarte buna a fotografiilor si asiguram print nelimitat pe toata perioada evenimentului, astfel ca toti invitatii vor putea sa pastreze o amintire de la eveniment. De asemenea, acestia isi pot trimite fotografiile pe mail sau le pot posta pe Facebook imediat ce au fost facute.

Ne plac provocarile si incercam tot timpul sa tranformam in realitate dorintele clientilor nostri, asa ca orice idee ai avea, contacteaza-ne! Ne-am bucura sa petrecem impreuna!

logo cabina foto #collectmoments logo

Floral stories. Beautifully imagined, fabulously created.

 

Contact 

0732 434 977   

contact@nenaevents.ro

Bucuresti

#collectmoments | Photo Booth by Nena Events | 0732 434 977 | contact@nenaevents.ro|Bucuresti